Εθελοντική Πρωτοβουλία Φοιτητών ΠΑΔΑ για Εκπαιδευτικές Βιντεοσκοπήσεις

Ο Πρύτανης του ΠΑΔΑ καθηγητής Π.Καλδής με μία ομάδα φοιτητών που παρέλαβαν τον καινούργιο εξοπλισμό.

Ολοκληρώθηκε από το Ίδρυμα η προμήθεια και η παράδοση κατάλληλου ηλεκτρονικού οπτικοακουστικού εξοπλισμού σε εθελοντές φοιτητές του Τμήματος Φωτογραφίας & Οπτικοακουστικών Τεχνών της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών & Πολιτισμού για βιντεοσκοπήσεις υποδειγματικών επιδείξεων εργαστηρίων αναφορικά με την υποστήριξη της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σε όσα εργαστήρια δεν είναι εφικτή η δια ζώσης διδασκαλία λόγω των επίκαιρων συνθηκών.

Από την παρουσίαση των μηχανών και του υπόλοιπου εξοπλισμού στο Τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών από την εταιρεία Olympus Hellas

Η κίνηση αυτή αποτελεί υλοποίηση πρωτοβουλίας του Διευθυντή του Τομέα “Βίντεο, Οπτικοακουστικών & Φωτογραφικού Δοκιμίου”, Επίκουρου Καθηγητή Νίκου Αποστολόπουλου στο πλαίσιο του μαθήματος του Γ΄Εξαμήνου “Στάδια Παραγωγής Βίντεο”.

Πρύτανης, εκπαιδευτικοί και φοιτητές σε αναμνηστική φωτογραφία

Οι ενδιαφερόμενοι διδάσκοντες του ΠΑΔΑ θα πρέπει να επικοινωνήσουν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση napostol@uniwa.gr για την πραγματοποίηση συνεργασίας προκειμένου να καθοριστούν οι βέλτιστες πρακτικές για τις βιντεοσκοπήσεις βάσει των ωρών των εργαστηρίων, όπως αυτές είναι αποτυπωμένες στο Ωρολόγιο Πρόγραμμα του εκάστοτε Τμήματος.

Ο Πρύτανης του Ιδρύματος, καθηγητής Παναγιώτης Καλδής, παρευρέθηκε στην έναρξη αυτής της δράσης μαζί με την καθηγήτρια Αναστασία Μαρκίδου, Πρόεδρο του Τμήματος και συνεχάρησαν τους φοιτητές.

Ο Επίκουρος καθηγητής Ν.Αποστολόπουλος εξηγεί την διαδικασία διανομής των μηχανών και του υπόλοιπου εξοπλισμού στους φοιτητές.

Προηγούμενο άρθροΝέοι και Ναρκωτικά
Επόμενο άρθροΣυνεργασία του Τμήματος Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας με το κανάλι της Βουλής