Η επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα το θέμα της εκπομπής “WEST ATTICA”

H Γλυκερία Τερζή με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών & Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, κ. Δημήτριο Βερβεσό (αριστερή φωτ.), και με τον Κοσμήτορα της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών & Πολιτισμού του ΠΑΔΑ, Καθηγητή κ. Χαράλαμπο Πρέσσα (δεξιά φωτ.)

Το Σάββατο 14/03/2020 στις 17:00 προβλήθηκε η όγδοη εκπομπή “WEST ATTICA” στο πλαίσιο της συμπαραγωγής του Attica TV με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Στην εκπομπή αυτή παρευρέθηκαν ως καλεσμένοι ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών & Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, κ. Δημήτριος Βερβεσός, καθώς και ο Κοσμήτορας της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών & Πολιτισμού του ΠΑΔΑ, Καθηγητής κ. Χαράλαμπος Πρέσσας. Το θέμα της εκπομπής ήταν: «Η επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα». Την εκπομπή παρουσιάζει η Γλυκερία Τερζή. Προβάλλεται και σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 19:00.

Στην επόμενη εκπομπή “FIRST FROM THE WEST” καλεσμένοι θα είναι η Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου, κ. Ισμήνη Κριάρη, καθώς και ο Κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, κ. Αντώνης Λιοναράκης με αντικείμενο συζήτησης την «Eξ’ αποστάσεως εκπαίδευση σε καιρό κρίσης».