Βράβευση ΠΑΔΑ στα Healthcare Business Awards 2021

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής έλαβε το Αργυρό Βραβείο (Silver Award) στην κατηγορία «Ερευνητικό Έργο σε Πανεπιστήμια / Εκπαιδευτικά Ιδρύματα / Ερευνητικά Κέντρα / Νοσοκομεία» στον Διαγωνισμό Healthcare Business Award 2021 με την εργασία « Η προτεραιότητα της κίνησης των ασθενοφόρων βασιζόμενοι σε μία προσέγγιση δύο κριτηρίων και πολλαπλών φάσεων σε καταστάσεις κυκλοφοριακής συμφόρησης», του Υποψήφιου  Διδάκτορα Σταμάτιου Βασαλάκη και του επιβλέποντος Καθηγητή του Αθανασίου Σπυριδάκου. Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει το πρωτοποριακό και καινοτόμο ερευνητικό έργο προς όφελος των ασθενών και του κοινωνικού συνόλου, το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο Πανεπιστημίων, εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, ερευνητικών κέντρων. Το βραβείο αφορά δημοσιευμένη ερευνητική εργασία με σημαντικό κοινωνικό αντίκτυπο.

Ο Πρύτανης του ΠΑΔΑ Καθηγητής Παναγιώτης Καλδής συνεχάρη τα δυο μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας για το καινοτόμο ερευνητικό έργο τους, που βελτιώνει τους όρους έγκαιρης διάσωσης και προσφοράς αποτελεσματικής προνοσοκομειακής φροντίδας και αναφέρθηκε στο σημαντικό κοινωνικό αντίκτυπο, αλλά και την αποδοτικότητα που επιτυγχάνεται.

Ο θεσμός Healthcare Business Awards επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και κοινωνικής προσφοράς στον κλάδο της Υγείας και  διοργανώθηκε με επιτυχία για 6η συνεχή χρονιά.. Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων ήταν φέτος ο Ακαδημαϊκός και πρώην Πρωθυπουργός της χώρας, κ. Λουκάς Παπαδήμος. Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 20/9/2021 σε τελετή στην Παιανία Αττικής που  τίμησε με την παρουσία της η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας κα. Μίνα Γκάγκα, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, κ. Μάριος Θεμιστοκλέους και ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας, κ. Ιωάννης Κωτσιόπουλος.