Το ΠΑΔΑ στην τελετή απονομής των “Womenempowerment & Diversity & Inclusion awards”

Πραγματοποιήθηκε στις 5/7/2022 η Τελετή Απονομής των 2 νέων βραβείων της BOUSSIAS για τη γυναικεία ενδυνάμωση και τη συμπερίληψη στις επιχειρήσεις, “Women Empowerment & Diversity & Inclusion Awards” παρουσία της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Προέδρου της Επιτροπής Αξιολόγησης των Awards Δόμνας Μιχαηλίδου και της Προέδρου της Επιτροπής Αξιολόγησης των “Women Empowerment Awards”  Giovannas Καμπούρη.

Η κα Ανδρονίκη Κάβουρα, Καθηγήτρια στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, μέλος της κριτικής επιτροπής των βραβείων, απένειμε το βραβείο “GOLD” στην κατηγορία “ΜarketingCampaign” στην Procter & Gamble Hellas για την καμπάνια των μαλλιών. Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής βρίσκεται σε συνέργεια με τον επιχειρηματικό κόσμο στηρίζοντας διοργανώσεις που αναδεικνύουν την σύμπλευση πανεπιστημίου, επιχειρηματικού κόσμου και κοινωνίας.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν περισσότερα από 150 στελέχη κορυφαίων επιχειρήσεων της ελληνικής αγοράς, θεσμικοί, ακαδημαϊκοί και μέλη των επιτροπών αξιολόγησης. Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Μαρία Νικόλτσιου, ενώ επίτιμη καλεσμένη ήταν η Jennifer McCollum, CEO της Linkage Inc.

Όπως δήλωσε η Υφυπουργός, κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου «Η διαφορετικότητα δεν είναι ανημποριά. Αυτή την προκατάληψη την έχουμε αφήσει δεκαετίες πίσω. Η διαφορετικότητα είναι πλούτος. Πλούτος για την κοινωνία, για τις επιχειρήσεις, για την ίδια τη χώρα. H πρωτοβουλία της Boussias για την καθιέρωση των Diversity & Inclusion Awards είναι σημαντική διότι ανοίγει ένα χώρο ευγενούς άμιλλας για έναν κοινό και καλό σκοπό με τη μεγάλη ανταπόκριση των επιχειρήσεων στο κάλεσμα για την υποβολή υποψηφιοτήτων να αποδεικνύει ότι σήμερα μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι πως το μήνυμα για τη συμπερίληψη έχει αποκτήσει πολύτιμους εκπροσώπους».

Το σύνολο των νικητών και των διακρίσεων είναι διαθέσιμα στον πίνακα που έχει αναρτηθεί στο https://www.womenawards.gr/ και https://www.diversityawards.gr/

Προηγούμενο άρθροWebinar: Αντιμετώπιση κουνουπιών-διαβιβαστών ασθενειών από το Τμήμα Πολιτικών Δημοσίας Υγείας
Επόμενο άρθροΜια σπάνια συντυχία εικαστικού μουσικού και ποιητή