Το ΠΑΔΑ για τη Δια Βίου Μάθηση και τον ρόλο της Τεχνολογίας στην εκπομπή “WEST ATTICA”

H «Δια Βίου Μάθηση & ο ρόλος της Τεχνολογίας» ήταν το κεντρικό θέμα συζήτησης της τρίτης εκπομπής “WEST ATTICA”, που προβλήθηκε το Σάββατο 08/02/202, στις 5 το απόγευμα, στο πλαίσιο της συμπαραγωγής του Attica TV με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Στην εκπομπή αυτή παρευρέθηκαν ως καλεσμένοι ο κ. Γιώργος Βούτσινος, Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, καθώς και ο κ. Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών της Σχολής Μηχανικών του ΠΑΔΑ.

Στην εκπομπή αναλύθηκε η εθνική στρατηγική για την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, καθώς και η συμβολή της πληροφορικής εν γένει στον ακαδημαϊκό χώρο.
Την εκπομπή παρουσιάζει η Γλυκερία Τερζή.

Η επόμενη εκπομπή θα έχει τη θεματική: “Συζήτηση για τις Υπηρεσίες Υγείας υπό το πολιτικό και ακαδημαϊκό πρίσμα” με καλεσμένους τους: Ιωάννη Κωτσιόπουλο, Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας του Υπουργείου Υγείας και Σωτήρη Σούλη, Καθηγητή στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοικητικών, Οικονομικών & Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.