Φοιτητές του ΠΑΔΑ εκθέτουν στο Μητροπολιτικό Πάρκο «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

Την Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα για τον απολογισμό του έργου και την παρουσίαση του πλάνου της ανάπτυξης και του οράματος της επόμενης μέρας για το Μητροπολιτικό Πάρκο «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

 Στο χώρο της έκθεσης οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τις σχεδιαστικές μελέτες για συγκεκριμένο μέρος του Πάρκου που εκπονήθηκαν από τους φοιτητές του Τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Στο τέλος της εκδήλωσης μάλιστα βραβεύτηκαν οι τρεις καλύτερες σχεδιαστικές προτάσεις εξ’ αυτών καθιστώντας περήφανη την ακαδημαϊκή κοινότητα του Ιδρύματος εν γένει!

Εντός του κλειστού χώρου εκδηλώσεων της «Οθωνικής Αυλής» στο Πάρκο την εκδήλωση προλόγισε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο οποίος στην πορεία της ομιλίας του ανέπτυξε τις μεταρρυθμιστικές τομές που, όπως υποσχέθηκε, σύντομα θα επέλθουν και θα εξελίξουν τη βιωματική εμπειρία στο Πάρκο για τους επισκέπτες του.

Στη συνέχεια, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Καθηγητής Παναγιώτης Ε. Καλδής ευχαρίστησε την Περιφέρεια για την αγαστή συνεργασία με το Ίδρυμα και συνεχάρη τους φοιτητές του Τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής για την εκπόνηση των εκθεμάτων μέρους του Πάρκου, ενώ τόνισε την καθοριστική συμβολή της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας του οικείου Τμήματος κας Μαρίας Σίνου στην όλη διοργάνωση. Σύντομη ομιλία επιβράβευσης της όλης προσπάθειας για το Πάρκο μεταξύ άλλων απηύθυνε και ο πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος εξίσου επιβράβευσε τους φοιτητές μας!

Προηγούμενο άρθροΤρέχοντα ζητήματα ανακύκλωσης και κυκλικής οικονομίας
Επόμενο άρθροΔιεθνές Μasterclass για την εφαρμογή καινοτόμων και δημιουργικών μεθόδων διδασκαλίας σε θέματα ισότητας & συμπερίληψης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση