Ευχαριστήρια επιστολή της Υπουργού Παιδείας στον Πρύτανη του ΠΑΔΑ

Φωτογραφία: Ολυμπιάννα Μηλιάκη

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Καθηγητή Παναγιώτη Καλδή απέστειλε το Γραφείο της υπουργού Παιδείας Ν. Κεραμέως για τη ενεργό συμβολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής  στην έκθεση «SYMBOLS & Iconic Ruins»

Η έκθεση με τίτλο «SYMBOLS & Iconic Ruins» πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΕΜΣΤ) από τις 27 Μαΐου έως τις 20 Αυγούστου 2021.
Την επιμέλεια της έκθεσης είχε ο Παναγιώτης Πάγκαλος, Αρχιτέκτονας και Αναπληρωτής Καθηγητής της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού του ΠΑΔΑ.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής καθηγητής Παναγιώτης Καλδής συνεχάρη τον Παναγιώτη Πάγκαλο, Αρχιτέκτονα και Αναπληρωτή Καθηγητή της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού του ΠΑΔΑ και τους συνεργάτες του για την εξαιρετική οργάνωση και επιμέλεια καθώς και για την ενεργό συμβολή του Ιδρύματος στα διεθνή εικαστικά δρώμενα.

Η επιστολή προς τον Πρύτανη του ΠΑΔΑ:

Αξιότιμε κύριε Πρύτανη,
Εκ μέρους της Υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων κας Νίκης Κεραμέως, σας ευχαριστούμε θερμά για τον κατάλογο της έκθεσης έργων καλλιτεχνών και αρχιτεκτόνων SYMBOLS & Iconic Ruins του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης που μας δωρίσατε.
Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους τους συντελεστές της έκθεσης καθώς και τους συμμετέχοντες σε αυτήν, αλλά και τους συνεργάτες του Πανεπιστημίου οι οποίοι συνέδραμαν σε αυτήν την ιδιαίτερης εκπαιδευτικής και πολιτιστικής σημασίας πρωτοβουλία.
Ευχόμαστε υγεία, δημιουργικότητα και αισιοδοξία.
Με εκτίμηση,
Γραφείο Υπουργού Παιδείας & Θρησκευμάτων