Χαιρετισμός του Πρύτανη του ΠΑΔΑ Παναγιώτη Καλδή για το νέο Ακαδημαϊκό Έτος 2020-21

Σήμερα, πρώτη ημέρα έναρξης του νέου ακαδημαϊκού έτους 2020, από καρδιάς σας εύχομαι υγεία και ψυχικό κουράγιο. Το χειμερινό εξάμηνο που ξεκίνησε είναι πρωτόγνωρο από πλευράς των ιδιαίτερων συνθηκών της καθημερινότητάς μας λόγω της πανδημίας.  

Ανταποκρινόμενοι στις περιστάσεις τα χιλιάδες μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας του ΠΑΔΑ των 6 Σχολών και 27 τμημάτων, φοιτήτριες/φοιτητές, διδάσκοντες, διοικητικό και λοιπό προσωπικό κατάλληλα προετοιμασμένοι συνεχίζουμε δυναμικά στα καθήκοντά μας τηρώντας προφυλάξεις. 

Έχοντας συμπληρώσει ένα χρόνο διοίκησης διαπιστώνεται ότι το Πανεπιστήμιό μας είναι το πλέον ταχέως αναπτυσσόμενο Ελληνικό ΑΕΙ στη χώρα και αυτό οφείλεται σε όλους μας και στην ενεργή συνεργασία μας. 

Οι Πρυτανικές Αρχές, αναδεικνύουν κάθε καλή πρακτική και καινοτόμο δράση και συνδράμουν στην εδραίωση και τη συνεχή βελτίωση της ακαδημαϊκής υπόστασης του Ιδρύματός μας στο εθνικό και διεθνές γίγνεσθαι.  

Με οδηγό την υπερηφάνεια που αισθανόμαστε για το Πανεπιστήμιό μας, επεκτείνουμε τις εγκαταστάσεις μας και εκσυγχρονίζουμε συνεχώς την υλικοτεχνική υποδομή, επενδύοντας πάντοτε στους ανθρώπους και σε χρήσιμες συμπράξεις.  

Και όπως αισιόδοξα αναφέρει ο ποιητής  Ναζίμ Χικμέτ: «Τις πιό όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμα». Προχωράμε μπροστά, όλοι μαζί!    

Να είναι δημιουργική η χρονιά που άρχισε. 

Καθηγητής Παναγιώτης Ε. Καλδής
                 Πρύτανης