Δωρεές σε ερευνητικό εργαστήριο του Τμήματος Βιοιατρικών Επιστημών

Ο κ. Χριστόφορος Παντελάτος της εταιρείας LUMINAR, Ο Πρύτανης του ΠΑΔΑ καθηγητής Παναγιώτης Καλδής, Η διευθύντρια του εργαστηρίου Δερματολογίας – Αισθητικής – Εφαρμογών laser καθηγήτρια Βάλια Κεφαλά, και η κ Αναστασία Κολυβά της εταιρείας LUMINAR

Aπό τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, καθηγητή Παναγιώτη Καλδή και από τη διευθύντρια του Ερευνητικού Εργαστηρίου Δερματολογίας -Αισθητικής-Εφαρμογών Laser https://lablad.uniwa.gr/en/homepage/, καθηγήτρια Β. Κεφαλά παρελήφθησαν:

Α. Μια συσκευή δυαδικού laser 810/755 nm, η οποία θα καλύπτει τις εκπαιδευτικές, επιμορφωτικές και ερευνητικές ανάγκες του Ερευνητικού Εργαστηρίου Δερματολογίας-Αισθητικής-Εφαρμογών Laser https://lablad.uniwa.gr/en/homepage/.

Η εν λόγω συσκευή είναι δωρεά της εταιρείας ResultMed L.T.D. του κ. Χρήστου Λαδόπουλου που εδρεύει στη Λευκωσία στην Κύπρο.

Β. Μια συσκευή φωτοθεραπείας DERMALUX FLEX MD, που θα καλύψει τις εκπαιδευτικές, επιμορφωτικές και ερευνητικές ανάγκες του Ερευνητικού Εργαστηρίου Δερματολογίας – Αισθητικής-Εφαρμογών Laser https://lablad.uniwa.gr/en/homepage/.

Η ως άνω συσκευή είναι δωρεά της εταιρείας LUMINAR ΠΑΝΤΕΛΑΤΟΣ Χ-ΚΟΛΥΒΑ Α.Ι.Κ.Ε

Προηγούμενο άρθροΥπεγράφη Σύμφωνο Συνεργασίας του Δήμου Ιλίου με το ΠΑΔΑ
Επόμενο άρθροΣυμμετοχή εκπαιδευτικού και φοιτητών του Τμ. Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών σε διεθνή έκθεση