Το ΠΑΔΑ επεκτείνεται με νέες κτιριακές εγκαταστάσεις 7.600 τ.μ. στο Μοσχάτο

Σε εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας του πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Καθηγητή Παναγιώτη Καλδή με το Δήμαρχο Μοσχάτου -Ταύρου, κ. Ανδρέα Ευθυμίου.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της πορείας ολοκλήρωσης της Πανεπιστημιούπολης Μοσχάτου (Πειραιώς 52), συνολικού εμβαδού 7,6 χιλιάδων τ.μ., που πρόκειται να φιλοξενήσει τη Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού του ΠΑΔΑ.
Ο δήμαρχος Μοσχάτου -Ταύρου εξήρε τη σημασία της παρουσίας του Ιδρύματος στην πόλη, την ταχεία ανάπτυξή του και τη θέληση του δήμου να προσφέρει στην υποστήριξη της λειτουργίας και των δραστηριοτήτων του.
Ο Πρύτανης ευχαρίστησε το Δήμαρχο για τις επισημάνσεις του και τις προθέσεις του. Ανέφερε δε, την ήδη υπάρχουσα συνεργασία με εμβληματικούς φορείς που βρίσκονται στην οδό Πειραιώς, όπως είναι η Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης κλπ. και επεσήμανε την ανάγκη για από κοινού ανάληψη πρωτοβουλιών ανάδειξης της ιστορικής οδού ως διαδρομής πολιτισμού και έκφρασης.

Και οι δυο συμφώνησαν για την υπογραφή σχετικού πρωτοκόλλου συνεργασίας με προτεραιότητα την υποστήριξη του δήμου για τη δημιουργία μεταπτυχιακού προγράμματος.