Διαδικτυακή Επιστημονική Ημερίδα Τμήματος Εργοθεραπείας με θέμα: «Εργοθεραπεία-Αποκατάσταση-Διεπιστημονικότητα»

Τη Δευτέρα 31-05-2021  διεξήχθη με εξαιρετική επιτυχία η Διαδικτυακή Επιστημονική Ημερίδα του Τμήματος Εργοθεραπείας του ΠΑΔΑ με θέμα: «Εργοθεραπεία-Αποκατάσταση-Διεπιστημονικότητα». Εισηγητές στην Ημερίδα ήταν μέλη ΔΕΠ του ΠΑΔΑ του Τμήματος Εργοθεραπείας, Φυσικοθεραπείας, Νοσηλευτικής, Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας, του Cardiff University, Ακαδημαϊκοί Υπότροφοι του Τμήματος Εργοθεραπείας του ΠΑΔΑ, Κλινικοί Εργοθεραπευτές-Λογοθεραπευτής-Φυσικοθεραπευτής από μεγάλα νοσοκομειακά πλαίσια της Αττικής, μέλη ΔΕΠ της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ και ΑΠΘ και εκπρόσωπος του ΥΠΕΝ που είναι Αν. Πρόεδρος της επιτροπής Προσβασιμότητας.

Οι εργασίες της Ημερίδας ανέδειξαν την ανάγκη λειτουργίας της διεπιστημονικής συνεργασίας με ταυτόχρονη διατήρηση της αυτοτέλειας της κάθε επιστήμης στην προσέγγιση παιδιών, εφήβων, ενηλίκων και ηλικιωμένων τόσο σε κλινικό πλαίσιο όσο και στην κοινότητα.

Οι πάνω από 1.000 εγγεγραμμένοι που εκδήλωσαν ενδιαφέρον παρακολούθησης της Ημερίδας ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και αποτύπωσαν εξαιρετικά σχόλια στη φόρμα αξιολόγησης της Ημερίδας. Την εκδήλωση τίμησαν η Διοίκηση του ΠΑΔΑ και ο Γενικός Γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος ΥΠΕΝ.

Προηγούμενο άρθροΤο ΠΑΔΑ υποστηρίζει την έκθεση “SYMBOLS & Iconic Ruins” στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης
Επόμενο άρθροΣυνεπίβλεψη Διδακτορικών Διατριβών από το ΠΑΔΑ & το Πανεπιστήμιο Limoges Γαλλίας