Το σήμα φοιτήτριας του ΠΑΔΑ στην κεντρική εκδήλωση της ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης

Τη δυναμική του μέσω των φοιτητών του έδειξε για μια ακόμη φορά το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.
Με φόντο τους στύλους του Ολυμπίου Διός πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020 η κεντρική εκδήλωση της ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου (φωτογραφία) και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. 
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με τη δημιουργό του σήματος Μπόρα Χατζιράι, φοιτήτρια του Τμήματος Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας

Η κεντρική εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, υπό την ιδιότητά του ως προέδρου της Επιτροπής των Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης. 
Το επίσημο σήμα της Προεδρίας της Ελλάδας που κυριαρχούσε στο χώρο της εκδήλωσης ήταν της φοιτήτριας του Τμήματος Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας της Σχολής Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Μπόρα Χατζιράι.
Το σήμα σχηματίζει το ακρωνύμιο του διεθνούς οργανισμού (C.O.E) που συνδυάζεται με το G από το Greece, σε μία αφαιρετική διάσταση. Το συγκεκριμένο σήμα χρησιμοποιείται στις επίσημες εκδηλώσεις της Ελληνικής Προεδρίας και έχει πολλαπλές εφαρμογές.
Το σήμα της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης

Το λογότυπο της Μπόρα Χατζιράι προκρίθηκε σε διαγωνισμό που πραγματοποίησε το Υπουργείο Εξωτερικών, όπου συμμετείχαν και οι φοιτητές Παπανικολάου Νικόλαος, Αλεβίζου Μαρία, Κώστογλου Μαρία, Καραδημητρός Σίμος, Σκανδάλη Μαργαρίτα, Τζώρζογλου Μαγδαληνή-Χαρά, Φύλλης Γιώργος, καθώς και ο επιστημονικός συνεργάτης του Τμήματος, Μάνου Πρόδρομος.