Ενθουσιώδης η συμμετοχή στο Welcome Day 2024 των πρωτοετών του ΠΑΔΑ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό συμμετείχαν μαζικά οι πρωτοετείς φοιτήτριες και φοιτητές στην εκδήλωση υποδοχής τους στην ακαδημαϊκή κοινότητα του ΠΑΔΑ (Welcome Day 2024).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που είχε ως στόχο να εισαγάγει τις νέες φοιτήτριες και τους νέους φοιτητές στη καινούργια τους ζωή, παρουσιάσθηκαν το σύνολο των προσφερόμενων υπηρεσιών και υποδομών και, παράλληλα, προβλήθηκαν όλα εκείνα τα θέματα, που θα διευκολύνουν τη φοίτησή τους, μεγιστοποιώντας την εμπειρία μάθησης και δράσης τους τα επόμενα χρόνια.

Ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Διασφάλισης Ποιότητας του ΠΑΔΑ, Καθηγητής Σταύρος Καμινάρης, εκπροσωπώντας τον Πρύτανη, καλωσόρισε με ιδιαίτερη χαρά τους νέους και τις νέες στην ακαδημαϊκή κοινότητα του ΠΑΔΑ, τονίζοντας ότι οι πρυτανικές αρχές θα είναι συνοδοιπόροι στο νέο τους ταξίδι. Υπογράμμισε ότι σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο και πάνω απ’ όλα φοιτητοκεντρικό Πανεπιστήμιο, όπως το ΠΑΔΑ, όλο το διδακτικό προσωπικό θα είναι πάντα δίπλα τους με στόχο να αποκτήσουν γερά εφόδια για τη σύγχρονη αγορά εργασίας, αλλά και να καταστούν, παράλληλα, ενεργοί πολίτες. Ο Αντιπρύτανης κ. Καμινάρης, στη συνέχεια, παρότρυνε τους φοιτητές να αξιοποιήσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες και δράσεις, καθώς και να συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις εκφάνσεις της ακαδημαϊκής ζωής στο ΠΑΔΑ, δραστηριοποιούμενοι ενεργά σε δράσεις του εθελοντισμού, του Erasmus+, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΠΑΔΑ Welcome Day 2024, έλαβε χώρα ταυτόχρονα στις δύο πανεπιστημιουπόλεις, «Άλσους Αιγάλεω» και «Αρχαίου Ελαιώνα», όπου οι Κοσμήτορες των Σχολών έδωσαν χρήσιμες πληροφορίες για τα Τμήματα που τις απαρτίζουν.

Επιπλέον, στα infokiosks που είχαν οργανωθεί,  μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού, αλλά και φοιτήτριες και φοιτητές, απαντούσαν στις απορίες των πρωτοετών, ώστε να τους προετοιμάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τη νέα και ίσως πιο σημαντική και ενδιαφέρουσα περίοδο στη ζωής τους.

Μπορείτε εδώ να δείτε την εκδήλωση υποδοχής.
(Φωτογραφίες: Ευτυχία Περιβολάρη)

Προηγούμενο άρθροΕπίσκεψη παλαιστινιακής αντιπροσωπείας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Επόμενο άρθροΤο ΠΑΔΑ, σε συνεργασία με τον «Σύλλογο των Αθηναίων», αναβαθμίζει τις Λαϊκές Αγορές