Τεχνολογία τροφίμων

Στην εκπομπή του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής “FIRST FROM THE WEST” φιλοξενείται αυτή την εβδομάδα η Επίκ. Καθηγήτρια του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Επιστημών Τροφίμων, κα Ανδριάνα Λάζου προκειμένου να κουβεντιάσουμε για την «Τεχνολογία τροφίμων».
Η καλεσμένη μας αναφέρεται στην κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα στη βιομηχανία τροφίμων, γνωστοποιεί το ακαδημαϊκό της αντικείμενο στο προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, όπου διδάσκει και μας επιλύει απορίες για τη σχεδιασμένη δομή των τροφίμων με τη βοήθεια της τεχνολογίας.
Τη συζήτηση συντονίζει η Γλυκερία Τερζή.

Προηγούμενο άρθροΜνημόνιο Συνεργασίας του εργαστηρίου “LANECASM” με το Κέντρο Αποκατάστασης “ΘΗΣΕΑΣ”
Επόμενο άρθροΤο ΠΑΔΑ στην Κύπρο: Ανάδειξη υλικού πολιτιστικής κληρονομιάς της Ιεράς Μητρόπολης της Πάφου και συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση