Συγχαρητήρια επιστολή προς τον πρύτανη του ΠΑΔΑ από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών

Συγχαρητήρια για τα εξαιρετικά αποτελέσματα και τις σπουδαίες δραστηριότητες που αναπτύσσει το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής εξέφρασε στον πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Π.Καλδή, ο  πρόεδρος της  Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών, Α. Τζιτζικώστας, εξ’ αφορμής των 3 ετών λειτουργίας του Ιδρύματος.

Στην επιστολή του αναφέρεται μεταξύ άλλων στο γεγονός ότι   το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής συγκαταλέγεται στα ταχέως αναπτυσσόμενα ευρωπαϊκά ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και σημειώνει πως: «Ήδη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή των Περιφερειών αναπτύσσει από κοινού με την Κομισιόν Σχέδια Δράσης για την υλοποίηση της «Πράσινης Συμφωνίας» και την ανάπτυξη της Εκπαίδευσης και της Έρευνας, έχοντας συνυπογράψει τα αντίστοιχα σύμφωνα συνεργασίας. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό ότι το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής κάνει μεγάλα και σταθερά βήματα στην κατεύθυνση αυτή που θα ωφελήσουν το ίδιο το πανεπιστήμιο, την ακαδημαϊκή και φοιτητική κοινότητα, αλλά και την κοινωνία και την Ελλάδα» .

Ολόκληρη η επιστολή του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών

Προηγούμενο άρθροΤρία χρόνια λειτουργίας κλείνει το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Επόμενο άρθροΕγκριση του Προπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος Εργοθεραπείας του ΠΑΔΑ από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Εργοθεραπευτών