Στο ΠΑΔΑ ο Υπουργός Τουρισμού στην ορκωμοσία των νέων πτυχιούχων του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού

Στην ορκωμοσία των νέων πτυχιούχων του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού της Σχολής Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών του  Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής παρευρέθηκε ο Υπ. Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας.  
Τον κ. Κικίλια υποδέχθηκε ο Πρύτανης του ΠΑΔΑ καθηγητής Παναγιώτης Ε. Καλδής, ο οποίος τον ξενάγησε στους χώρους και τις υποδομές του Πανεπιστημίου. 
Ο ίδιος από την πλευρά του απηύθυνε χαιρετισμό σε όλους τους παρευρισκόμενους και τόνισε  ότι, πλέον, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής είναι στη χώρα μας, αλλά και διεθνώς ένα ισχυρό, σύγχρονο, προοδευτικό Πανεπιστήμιο, με δημόσιο χαρακτήρα, αναγνωρίσιμο και με ανταγωνιστικό ρόλο.  
Αναφέρθηκε, επίσης, κολακευτικά στο κέντρο καινοτομίας στον τουρισμό, το οποίο ετοιμάζεται να αποκτηθεί από το ΠΑΔΑ, υποστηρίζοντας τον αναμενόμενο διεπιστημονικό προσανατολισμό του και την διασύνδεση του τουρισμού με την ευεξία. 
Ακόμη, εξήρε το γεγονός ότι την τελευταία διετία περίπου το 85% των εισακτέων στο Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού επιλέγεται ως πρώτο ή δεύτερο και συνεχάρη εγκάρδια τους αποφοίτους για την επιτυχή περάτωση των σπουδών τους. 
Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στις διανοιγόμενες ευοίωνες προοπτικές απασχόλησης και μετά το πέρας  της τελετής μιλώντας  με τους αποφοίτους απάντησε στις ερωτήσεις τους  και τόνισε τη σπουδαιότητα για την περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστικού τομέα στην Ελλάδα.   
Στους χαιρετισμούς τους ο Κοσμήτορας της Σχολής Διοικητικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών καθηγητής Αθανάσιος Σπυριδάκος και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού καθηγητής Πέτρος Καλαντώνης ευχαρίστησαν θερμά τον Υπουργό Τουρισμού για την παρουσία του και την υποστήριξή του.  
(Φωτογραφίες: Ευτυχία Περιβολάρη)
Προηγούμενο άρθροΣε υψηλό επίπεδο υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας του ΠΑΔΑ με το Πανεπιστήμιο της Σαγκάης TCM
Επόμενο άρθροΆσκηση Έκτακτης Ανάγκης στο ΠΑΔΑ