Καλοκαιρινή συναυλία της χορωδίας του ΠΑΔΑ

Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη καλοκαιρινή συναυλία της χορωδίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής το βράδυ της Παρασκευής 10 Ιουνίου στο Συνεδριακό Κέντρο της Παν/πολης Άλσους Αιγάλεω.
Φίλοι και συγγενείς, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και μη, γέμισαν με χαμόγελα και χειροκρότημα την αίθουσα παρακολουθώντας τη βραδιά των 10 τραγουδιών με άρωμα Ελλάδας!
Οι χορωδοί που μετείχαν αλφαβητικά ήταν οι: Νικολέττα Ακύλα, Νικόλας Βιτζηλαίος, Μαριάννα Γιάννου, Ιωάννα Γουρνή, Μαρία Δούκα, Κορίνα Κοτρίδη, Στέφανος Κρητικός, Σταυριάννα Λεοντζάκου, Αικατερίνη Μανιαδάκη, Ελένη Μειμάρη, Ηλιάνα Μερκούρη, Αχιλλέας Μούσαλης, Ανδρούλα Παναγή, Δέσποινα Τουρλιώτη, Αρετή Τσόγκα, Δημήτρης Φαρμάκης.  Στο πιάνο ήταν η Ανθή Κυρίτση, στη Μουσική διεύθυνση και εναρμόνιση των τραγουδιών για τη χορωδία ο Αλέξανδρος Σιουπούλης, στην κιθάρα ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης, ενώ στην επιμέλεια της χορωδίας και την εναρμόνιση των παρτιτούρων του πιάνου και στο βιολί ο Στέργιος Μπαλαμώτης.
Τα τραγούδια που ακούστηκαν κατά σειρά ήταν: «Αθήνα», «ΚΕΜΑΛ», «Το χασάπικο του 40», «Χάρτινο το φεγγαράκι», «Ανθρωπάκος», «Κόκκινο Γαρύφαλλο», «Όμορφη Πόλη», «Άρνηση», «Αλληλούια» και «Οδός Ονείρων». Ένθερμο χαιρετισμό απηύθυνε στη λήξη της βραδιάς ο πρύτανης του Ιδρύματος Καθηγητής Παναγιώτης Καλδής, ο οποίος στηρίζει κάθε καλλιτεχνική προσπάθεια εντός του Ιδρύματος που προάγει τον πολιτισμό. Την εκδήλωση παρουσίασε η Γλυκερία Τερζή.
(Φωτογραφία: Ευτυχία Περιβολάρη)

Παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένη την εκδήλωση:

Προηγούμενο άρθροΠραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση μελών και συνεργατών/συνεργατιδών του Κέντρου Ερευνών Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Κρίσεων
Επόμενο άρθροΗ επιδημία του καπνίσματος μια εκ των μεγαλύτερων απειλών για τη Δημόσια Υγεία