3+ χρόνια συνδημιουργίας του ΠΑΔΑ

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των περίπου 3,5 χρόνων θητείας, οι πρώτες εκλεγμένες πρυτανικές αρχές του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής παρουσίασαν στοιχεία της φυσιογνωμίας του Πανεπιστημίου, του πρώτου «πράσινου»Πανεπιστημίου και του δεύτερου σε αριθμό φοιτητών στην Αττική.
 
Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου καθηγητής Παναγιώτης Καλδής παρουσιάζοντας το ενημερωτικό πανόραμα τόνισε μεταξύ άλλων :
“Το παρόν ενημερωτικό πανόραμα με τίτλο «3+ χρόνια συνδημιουργίας (2019-2022)» αποτυπώνει σημαντικές πτυχές των πράγματι εξαιρετικών και γρήγορων επιτευγμάτων σταθερότητας και ανάπτυξης του ΠΑΔΑ που έχουμε ομαδικά επιτύχει, τη συνεχή αναγνώρισή του και την πορεία βελτίωσης στην οποία προσβλέπουμε. Και όλα αυτά σε ένα δυσχερές περιβάλλον στελέχωσης, χρηματοδότησης, υποδομών και θεσμικών ρυθμίσεων. Γνωρίζουμε ότι σε μια εποχή απρόβλεπτων γεγονότων και απρόσμενων αλλαγών, μόνο με ενότητα, δημιουργική σύνθεση και μέσα σε περιβάλλον ασφάλειας και κλίμα εμπιστοσύνης μπορεί να συνεχιστεί η εξέλιξή μας, συλλογικά και ατομικά. Με εξωστρέφεια, καινοτομία και όλοι μαζί, συνεργατικά, με άρση στεγανών και χωρίς αποκλεισμούς, με το ακαδημαϊκό οικοσύστημα στο επίκεντρο και με κοινωνική δικαιοσύνη μπορούμε να συνεχίσουμε και θα τα καταφέρουμε!”
 
Προηγούμενο άρθροΕνημερωτική Ημερίδα: Διαχείριση Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών
Επόμενο άρθροΕπίσκεψη της επιτροπής εξωτερικής αξιολόγησης για την πιστοποίηση του ΠΠΣ του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στο ΠΑΔΑ