Πάνω από 30 εισηγήσεις στο Συνέδριο του ΠΜΣ «Οργάνωση, Λειτουργία, Ανάπτυξη & Διοίκηση Λιμένων»

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε μια ακόμη δράση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οργάνωση, Λειτουργία, Ανάπτυξη και Διοίκηση Λιμένων» που διοργανώνεται από το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.  
Σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου διοργανώθηκε στις 28-30 Ιουλίου 2020 το 1ο Συνέδριο με τίτλο «Σύγχρονες Προσεγγίσεις Οργάνωσης, Διοίκησης και Ανάπτυξης Λιμένων». 
 Εκ μέρους του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής την ευθύνη της διοργάνωσης του συνεδρίου είχαν οι Επίκουροι Καθηγητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Δημήτρης Δρόσος και Νικόλας Τσότσολας.  
Κατά την διάρκεια του συνεδρίου παρουσιάστηκαν περισσότερες από 30 εισηγήσεις, οι οποίες ως επίκεντρο είχαν τα θέματα διοίκησης και ανάπτυξης λιμένων, κρουαζιέρας, γαλάζιας οικονομίας, εμπορίου και μεταφορών.
 
Ο Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, κ. Δημήτριος Δρόσος στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Συνέδριο φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΚΡΗΤΗ TV, όπου και ανέπτυξε τις απόψεις του σχετικά με την ασφαλής διακίνηση των εμπορευματοκιβωτίων στα λιμάνια κατά τη χρονική περίοδο της COVID-19.
 
Επίσης ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς (Ο.Λ.Π.), στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά προχώρησε στη χορήγηση δύο υποτροφιών των διδάκτρων, συνολικής αξίας 6.000 ευρώ, για το Π.Μ.Σ. «Οργάνωση, Λειτουργία, Ανάπτυξη, Διοίκηση Λιμένων».
Προηγούμενο άρθροΦοιτητές του ΠΑΔΑ στην πρώτη θέση του διαγωνισμού Καινοτομίας για τη Γαλάζια Οικονομία
Επόμενο άρθροEυχαριστήρια επιστολή του ΓΓ Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού προς τον Πρύτανη του ΠΑΔΑ