Ο Καθηγητής του ΠΑΔΑ Χαράλαμπος Πατρικάκης στη λίστα του “Distinguished Contributor Recognition Program” από την “IEEE Computer Society”

Ο κ. Χαράλαμπος Πατρικάκης, μέλος ΔΕΠ του Τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών της Σχολής Μηχανικών συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του “DistinguishedContributorRecognitionProgram”, η οποία ανακοινώθηκε από τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο επιστημονικό σύλλογο “IEEEComputerSociety”.
Ο σύλλογος αυτός είναι η κορυφαία πηγή πληροφοριών, έμπνευσης και συνεργασίας στην επιστήμη των υπολογιστικών συστημάτων. Φέρνοντας σε επαφή εκατοντάδες χιλιάδες μέλη σε όλο τον κόσμο, υποστηρίζει τους μηχανικούς που προωθούν την τεχνολογία, παρέχοντας εργαλεία για όλα τα στάδια της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας. Οι δράσεις περιλαμβάνουν διεθνή συνέδρια, δημοσιεύσεις με κριτές, μια ισχυρή ψηφιακή βιβλιοθήκη, παγκοσμίως αναγνωρισμένα πρότυπα και ευκαιρίες συνεχούς μάθησης.
Το “IEEE Computer Society Distinguished Contributor Program” εγκαινιάστηκε το 2021 ως μέρος της 75ης επετείου της “IEEE Computer Society”. Το πρόγραμμα επιβραβεύει την συνδυασμένη τεχνική γνώση και το δυναμικό για καινοτομία, ενώ αναγνωρίζει την εθελοντική συνεισφορά των μελών του.
Στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής λειτουργεί ενεργό τμήμα “IEEEStudentBranchUniWA”, το οποίο αποτελεί τη μετεξέλιξη του προηγούμενου “IEEEStudentBranch” του τέως ΑΕΙ Πειραιά Τ.Τ. με την προοπτική να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία και τις διακρίσεις του προκατόχου του διεθνώς. Στεγάζεται δε σε χώρο που έχει παραχωρηθεί από το τμήμα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών της Σχολής Μηχανικών στο κτήριο Ζ της Πανεπιστημιούπολης Αρχαίου Ελαιώνα.

Προηγούμενο άρθροΟλοκληρώθηκε με επιτυχία το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Educating Vaccination Competence»
Επόμενο άρθροΓαστρεντερολογία – Υγιές πεπτικό σύστημα