Βράβευση Φοιτητών του Τμήματος Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας για την εκπόνηση αφίσας “Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου”

Η αφίσα που απέσπασε το πρώτο βραβείο με την δημιουργό του, Μπιτσακάκη Μαριέττα, και τον σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη

Tην Τρίτη 14/5/2019 στο Αμφιθέατρο της Συντήρησης πραγματοποιήθηκε εκδήλωση επιβράβευσης των φοιτητών του Τμήματος Γραφιστικής, του εργαστηρίου «Εικονογράφηση στην Γραφιστική Επικοινωνία» για την εκπόνηση αφίσας «Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου 2019», καθώς και έντυπου διαφημιστικού υλικού προώθησης του Φεστιβάλ, υπό την επίβλεψη της καθηγήτριας κ. Αναστασίας Τσότσου και του εργαστηριακού συνεργάτη κ. Σοφοκλή Δάκου.
Το πρώτο βραβείο απέσπασε η αφίσα της φοιτήτριας του Τμήματος Γραφιστικής Μπιτσακάκη Μαριέττας. Η αφίσα θα τυπωθεί και σε banner διαφόρων διαστάσεων και θα γίνει εφαρμογή στο έντυπο του προγράμματος των εκδηλώσεων. Επίσης, επιλέχθηκαν οι αφίσες των φοιτητών Μαναριώτη Αναστάσιου, Αναγνώστου-Χατζηγιαννάκου Ηλιάννα, Μητρούση Παναγιώτη και Καζάκου Κωνσταντίνου, οι οποίες θα τυπωθούν σε καρτ-ποστάλ και θα διανεμηθούν στο Φεστιβάλ.
Τα βραβεία απένειμε ο πρόεδρος του Φεστιβάλ και σκηνοθέτης κ. Παντελής Βούλγαρης, ο οποίος είχε και μια ενδιαφέρουσα συνομιλία με τους φοιτητές και καθηγητές του τμήματος. 

Προηγούμενο άρθροΤο A’ βραβείο διαγωνισμού γραφιστικής της ΕΛΣΤΑΤ σε φοιτητή του Τμήματος Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας
Επόμενο άρθροΝ. Κεραμέως για ΠΑΔΑ: “Μήτρα” νέων ιδεών και τεχνολογιών ο ρόλος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής