Συμμετοχή του Τμήματος Φωτογραφίας & Οπτικοακουστικών Τεχνών στη “Photovision 2022”

Το Τμήμα Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών Τεχνών με την υποστήριξη του Τμήματος Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων του ΠΑΔΑ συμμετείχε με 2 δικά του περίπτερα (Προπτυχιακό και Μεταπτυχιακό) στην φωτογραφική έκθεση Photovision 2022.
Το περίπτερο του Προπτυχιακού επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί Αποστολόπουλος Ν. (Λέκτορας), Καράμπελας Κ.(ΕΔΙΠ) Νικολαίδου Έλ. (Υποψ.Διδάκτωρ) και Τσινάρογλου Αρ. (Λέκτορας) με την πολύτιμη βοήθεια εθελοντών φοιτητών του Ιδρύματος.
Στο περίπτερο που ήταν προσφορά των διοργανωτών της “Photovision 2022” εξετέθησαν επιλεγμένα έργα φοιτητών (κυρίως πτυχιακές εργασίες) και προβλήθηκαν πολλές οπτικοακουστικές παραγωγές.
Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 8 Απριλίου παρουσία του πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Π. Καλδή, των Αντιπρυτάνεων Κλ.Σγουροπούλου και Ευστ.Παπαγεωργίου, του Κοσμήτορα της Σ.Ε.Τ.και Π. Χ.Πρέσσα και του Προέδρου του Τμήματος Φ.Ο.Τ. Δ.Τζίμα.
Στην φωτογραφία του φοιτητή μας Ι.Νιώρα διακρίνονται στο περίπτερο του ΠΠΣ του Τμ.ΦΟΤ από αριστερα: Νικολαϊδου Έλ. (υποψ.διδάκτωρ Τμ.ΦΟΤ)-Καράμπελας Κ. (ΕΔΙΠ)-Παπαγεωργίου Ε. (Α/Πρύτανις)(Πρύτανης)-Σγουροπούλου Κλ.(Α/Πρύτανις)-Χ.Πρέσσας (Κοσμήτωρ) και Δ.Τζίμας (Πρόεδρος)

Προηγούμενο άρθροΣυνάντηση εργασίας του πρύτανη του ΠΑΔΑ με τον Υφυπουργό Μεταφορών
Επόμενο άρθροΕπίτιμος Διδάκτορας του ΠΑΔΑ ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Αναπληρωτής Δήμαρχος του Δήμου Αθηναίων Ελευθέριος Σκιαδάς